I cannot believe this

Minne ihmeeseen olen voinut kadottaa rakkaan Reise Reiseni? Ja juuri kun mieleni olisi niin huutavasti tehnyt ekstaasia saada kuulla Till Lindemann ulvomassa rakastaan melankolisen soundin jytkähdellessä rammsteinmaisen mahtipontisesti http://www.rammstein-hq.com/suomennokset/reise%20reise/11.%20amour.html Musiikkipuolella on tämän illan suhteen näemmä tyydyttävä johonkin vähemmän ulvahtelevaan ja antaa darkwaven viedä mukanaan Alexander Veljanovin intensiivisellä laulannalla.

My mood.

Oletko koskaan tuntenut ketään ihmistä kohtaan niin suurta tunteiden harmoniaa, että se on saanut kyyneleet virtaamaan toisen lohduttavalle olkapäälle ja seuraavassa hetkessä nauramaan katketaksesi? Tunne on todella absurdi, ja vähän naiivisti ilmaistuna tuntuu kuin olisi viimeinkin löytänyt paikkansa maailmassa. Toisen ihmisen rinnalla. Ehkä olen liian nuori puhuakseni rakkaudesta, mutten löydä muitakaan sanoja kuvaamaan oikein sitä tunteiden sekamelskaa, joka tänään velloi sisälläni.

Kaikkitietävä Wikipedia kertoo rakkaudesta näin: "Rakkaus on kiintymyksen ja kaipuun tunne. Se on yksi ihmisen voimakkaimmista tunteista. Monet pitävät sitä kaikkein voimakkaimpana. -- Rakkaus ei ole yksi tunne vaan se käsittää monia eri tunteita. -- Love cannot easily be described, for it is a mix of emotions; people can love and be loved in different ways." Hellyyttävää suorastaan, kuika ihmiset yrittävät tuota tunnetta kuvata..

Maybe it's righteous to say that I'm in love

 

Päivän mietelause: "The only question is: which part of the body has to fit in which hole of the body – - It¡¯s a kind of multiple oral sex!" - Till Lindemann

Ps. Synapsi war sooo geil! Ich will dort bald wieder gehen! :---)